Impressum

Impressum


Jukic Tomislav und Steinmetz Marco GbR
Croatia Sunshine Immobilien
Heimgartenweg 9
82418 Murnau am Staffelsee
Tel: +491738919202
Email: cro.sun.immo@gmail.com
Homepage: croatia-sunhine-immobilien.com

Dozvola izdana temeljom § 34c gen.O dodijlejena od Landratsamt Garmisch-Partenkirchen Olympiastraße 10, D-82467 Garmisch-Partenkirchen

Izvor: eRecht24.de – Internet pravo odvjetnik Sören Siebert
Sadržaj ovih stranica nastali su s velikom pažnjom. Za točnost, potpunost i aktualnost sadržaja, ne možemo preuzeti nikakvu odgovornost. Kao davatelj usluga smo odgovorni prema § 7 1 TMG za vlastite sadržaje na ovim stranicama pod općim zakonima. od §§ 8 do 10 TMG mi nisu obvezni kao pružatelj usluga za praćenje propuštenog kroz ili pohranjene informacije, ili da istraži okolnosti koje ukazuju nezakonite aktivnosti. Obveze za uklanjanje ili blokirati korištenje informacija pod općim zakonima ostaju nepromijenjene. Međutim, bitno odgovornost je moguća samo od datuma znanja određenog prava. Nakon obavijesti o takvim kršenjima, odmah ćemo ukloniti sadržaj.
Odgovornost za linkove
Naša stranica sadrži linkove na vanjske stranice nad kojima nemamo kontrolu. Stoga se ne može prihvatiti nikakvu odgovornost za njihov sadržaj. Davatelj ili operator je uvijek odgovoran za sadržaj povezanih stranica. Povezana odredišta su provjereni u vrijeme povezivanja za moguće povrede zakona. Ilegalni sadržaji su u vrijeme povezivanja. Stalna kontrola povezanih stranica je nerazuman, bez konkretnih dokaza povrede. Nakon obavijesti o povredama, mi ćemo ukloniti takve linkove odmah.
autorsko pravo
Sadržaj i radovi na ovim stranicama kreiranim od strane operatora stranice podliježu njemačkom zakonu o autorskim pravima. Kopiranje, uređivanje, distribuciju i bilo koje vrste izrabljivanja izvan granica autorskog prava zahtijeva pismenu suglasnost autora ili kreatora. Preuzimanja i kopije dopušteno samo za osobno, nekomercijalno korištenje. Ukoliko je sadržaj nije stvoren od strane operatora, autorska prava trećih osoba. Doprinosi trećih osoba su označene kao takve. Ukoliko i dalje biti svjesni kršenja autorskih prava, molimo za savjet. Nakon obavijesti o povredama, odmah ćemo ukloniti sadržaj.
privatnost
Korištenje naše web stranice obično je moguće bez davanja osobnih podataka. Zbirka osobnih podataka (primjerice, naziv, adresu ili e-mail adresa) prikupljaju se, ovo je koliko je to moguće na dobrovoljnoj bazi. Ti podaci nisu bez vašeg izričitog dopuštenja.
Ističemo da je prijenos podataka preko interneta (na primjer, kad komunicira putem e-maila) može imati sigurnosne praznine. Kompletna zaštita podataka od neovlaštenog pristupa trećih strana je nemoguće.
Korištenje objavljen pod otisak obveze od strane trećih osoba za slanje neželjene reklame i informativne materijale ovime je izričito zabranjeno. Operatori mjestima izričito pravne korake u slučaju neželjene promidžbene informacije, kao što su spam e-mailova.
Informacije potrošača:
Online rješavanje sporova u skladu s člankom 14. stavkom 1. ODR-VO: .. Europska komisija osigurava platformu za online rješavanje sporova (OS) propisano je da se može naći ovdje: ec.europa.eu/consumers/odr~~dobj